SRB | ENG

Projektovanje |  Proizvodnja | Distribucija mašina

Proizvodnja CNC masina

Nakon dugogodisnjeg iskustva u industrijskom projektovanju Revera Design zapocinje proizvodnju masina u metalnoj i drvnoj industriji.

Klijentima nudimo masine proizvedene po zahtevu. Karakterise nas kvalitet i visok nivo automatizacije kao i konkurentna cena na trzistu.

Veliki Akcenat dajemo na preciznost i izdrzljivost nasih masina jer na dugorocnom nivou zelimo da budemo prepoznati na trzistu kao kvalitetan Brend CNC masina.

 

CNC Ruteri za drvo/alu

U ponudi imamo modele cnc rutera , glodalica sa radnim dimenzijama od 1000x1000mm do 2000x3000mm. Radne visine 200 mm. Sve nase masine su opremljene kulicnim linijskim vodjicama poznatih proizvodjaca.

CNC Plazme

Masine za secenje konturisanje limova i plocevina debljine do 100mm. Radne dimenzije masina su od 1000x1000mm do 2000x6000mm. Opcije sa Vodenim stolom , izvlacenjem dimova kao i THC kontrolom visine.

CNC Glodalice za metal

Kao odgovor na sve popularniju i efikasniju proizvodnju delova od celika i obojenih metala u pondi imamo univerzalne glodalice sa CNC kretanjem. Radne dimenzije od 300mm do 1200mm.